Portfolio

Middel 3s

Webshop groothandel

Patatas Artesanas SantaMaria 200 gram

Wat je van ver haalt, is lekker. Dat geldt zeker voor de Patatas Artesanas SantaMaria; de ambachtelijk geproduceerde chips van onze plaatselijke Spaanse leverancier. Met meer dan 60 jaar aan ervaring, weet hij als geen ander de perfecte chips-aardappel te telen. Direct van het land, voor jou gebakken in een mooie mix van zonnebloemolie (60%) en Spaanse olijfolie (40%). Alleen zo krijg je de chips zoals je ze hebben wilt: goudgeel van kleur, natuurlijk in de pan gebakken, met een krokante bite, en de perfecte zeezoute smaak. De 200grams verpakking verraadt de inhoud want ze mogen gewoon gezien worden!

  • Traditioneel geproduceerde Spaanse zeezoute chips
  • Pangebakken in een mix van zonnebloemolie (60%) en Spaanse olijfolie (40%)
  • Verpakt in een ambachtelijke, papieren 200grams zak met doorzichtige bovenkant
  • Leverancier: Santa Maria

Persbericht

Hema

HEMA in …. investeert in virusvrije winkels

In de strijd tegen Corona en mogelijke toekomstige virussen investeert de HEMA per direct in complete luchtreiniging. De franchiser … stelt daarmee een veilige, gezonde omgeving voor klanten en personeel centraal.

De HEMA is er weer voor ons allemaal

Nu de HEMA weer haar deuren opent, kunnen de eerste klanten in … corona-proof winkelen. Het coronavirus wordt namelijk voor 99,9% op non-actief gezet door een modern luchtzuiveringssysteem.

Het duurt te lang

Hoewel wetenschappelijke berichten over luchtreiniging elkaar nog tegenspreken, is er bij ….meer dan genoeg vertrouwen in de moderne techniek. Zijn HEMA wil niet wachten op de wetenschap. Hij wil de gezondheid van zijn personeel en klanten niet in de waagschaal stellen. En dus gaat hij voor zeker.

Snel een veilige luchtreiniging

De HEMA in …  wil geen tijd meer verliezen en heeft gekozen voor een gemakkelijk luchtsysteem. De franchisenemer kan de boxjes namelijk eigenhandig installeren aan de wand of in de bestaande lichtrails. En omdat er geen filters in zitten, heeft hij er nauwelijks omkijken naar.

De oude, vertrouwde HEMA lucht

We mogen het weer: de HEMA-geuren van de welbekende worsten, vers brood en frisse handdoeken inademen. En dat vanaf nu dus steeds veiliger. Hoewel het nog vanachter je mondkapje moet, zul je van de zomer waarschijnlijk vrijelijk van die HEMA-luchten kunnen genieten. Want ‘na de snelle installatie van het luchtzuiveringssysteem is de winkel nagenoeg 100% virus- en bacterievrij’, aldus ….

HEMA investeert nu al in een veiligere toekomst: wie volgt?

Lesmateriaal ROC

Do the mix

Drie kleuren in een pottie

Eet je weleens brood of broodjes? Of ben je van de cruesli en ontbijtgranen?

Misschien goed om te weten dat wij met zijn allen weer meer brood zijn gaan eten; gemiddeld eet de Nederlander 4 sneetjes per dag. En op die sneetjes moet beleg. Meer brood betekent dus ook een grotere markt voor broodsmeersels.

Onze klant …..  is op zoek naar een nieuwe pompinstallatie voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze wordt gebruikt voor een nieuw product, de Chocopindakaas van Calvé.

En jij kunt die maken, dit wordt jouw uitdaging!

De Opdracht: ontwerp een pompinstallatie voor

3 stromen pasta naar voorbeeld van de Duo Penotti

Witte chocopasta
Bruine chocopasta
Pindakaas (alle 3 met dezelfde viscositeit)

Klik hier voor alle details van de opdracht.